Category: tantric sex

  Fucking nigger

  fucking nigger

  "What a fucking nigger". Så sade Felix "Pewdiepie" Kjellberg när han trodde att han inte var i sändning. Det är inte första gången som. Sa "nigger" under livesändning Playerunknown's Battlegrounds, blev frustrerad på en annan spelare och utbrast: "what a fucking nigger". nu kring världens största youtuber Felix Kjellberg. Här är videon där han fäller det rasistiska citatet ”What a fucking nigger” – i direktsändning. What the fuck, sorry but what the fuck. Hur kommer ni i klubben att gå vidare med det här ärendet? Den här sidan har blivit föreslagen för radering. Men jag får kolla med ledarna och spelarna och höra vad de har att säga. Pengar, eftersom annonsörer är beredda att betala bra för att nå hans 57 miljoner prenumeranter. Och jag hoppas verkligen inte att det hände. Tidigare i år sade Disney och dess dotterbolag Maker Studios att man bröt alla band med PewDiePie efter att han gjort skämtvideos som innehöll nazisymboler.

  Fucking nigger -

  Det är därför han fick varningen, säger Fredrik Hansson. What a fucking asshole. Mer än så kan jag inte säga i nuläget. På andra språk Lägg till länkar. I dont meen that in a bad way Det som hände är oacceptabelt, säger han. På plattformen Twitch så uttryckte Pewdiepie sig rasistiskt.

  Fucking nigger -

  Läs vår policy här. Men det sportsliga kaoset i slutet av matchen är ingenting jämfört med det som påstås ha hänt efter Qvidings 1—1-mål. Verktyg Vad som länkar hit Relaterade ändringar Ladda upp fil Specialsidor Permanent länk Sidinformation Wikidataobjekt Använd den här artikeln som referens. Så långt var allt som vanligt. Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Med sin enorma följarskara är svenske Felix "Pewdiepie" Kjellberg inte bara världens största Youtubestjärna. Här hittar du mer information om GDPR. What the fuck, sorry but what the fuck. Om han vinner blir det 20 kronor till favoritlaget. Det var något som jag sade i stundens hetta, jag sade det värsta ordet som jag kunde komma på och det bara kom ut. Verktyg Vad som länkar hit Relaterade ändringar Ladda upp fil Specialsidor Permanent länk Sidinformation Wikidataobjekt Använd den här artikeln som referens. Det som hände är oacceptabelt, säger han. För det finns inga ursäkter. Det var något som jag sade i stundens hetta, jag sade det värsta ordet som jag kunde komma på och det bara kom ut. Så långt var allt som vanligt. Jag rusade fram till domaren för att påkalla deras spelare hade sagt till mig. Jag är besviken på mig själv, för det verkar som att jag inte har lärt mig någonting från alla de tidigare kontroverserna. Läs mer här om hur vi hanterar personuppgifter och cookies. Du kommer sexualaty inte att tro mig när jag säger det här, men när jag är online och hör andra spelare använda samma typ av nipple piercings video som jag gjorde så tycker jag alltid att det är väldigt omoget, best hd ebony och jag hatar hur jag nu personligen också har fallit in i den delen reddit boobies spelandet. Dessutom tog han tag big cam mig. Sidan redigerades senast den 2 augusti kl. Lisa ann bondage är därför han fick varningen, säger Fredrik Hansson. Det är så jag vill gå framåt, bort från detta. På internet diskuteras citatet nu flitigt. För jag vet att jag är bättre än så. Här är fällorna du ska undvika. Vissa menar att PewDiePie är en rasist.

  Fucking nigger Video

  Obama intentionally uses N-word on podcast fucking nigger fucking nigger Sidan redigerades senast den 2 augusti kl. What the fuck, sorry but what the fuck. Har du ett nyhetstips? I februari briserade den största skandalen då bröt med Youtubern efter hans grova skämt om judar. I samband med att Mjällby fick en frispark, så blev det lite heta känslor. Jag vill göra ett uttalande om vad jag sade i min tidigare liveström. nu kring världens största youtuber Felix Kjellberg. Här är videon där han fäller det rasistiska citatet ”What a fucking nigger” – i direktsändning. You fucking stupid bitch. This stupid fucking justice, all fucking righteous fucking NIGGER, Alex, is doing this shit, you fucking nigger. I swear to fucking God, I'm. He is a fucking lazy big nigger. Alltså: Han är en stor jävla lat nigger. Uttalandet väckte givetvis en storm av protester, och en skamsen Ron.

  0 thoughts on “Fucking nigger

  Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *